Sastamalasta ja Punkalaitumelta 24 linja-autovuoroa eri puolille Pirkanmaata

Uutiset

Pirkanmaan ELY-keskus on kilpailuttanut ajalle 6.6.2016–3.6.2017 joukkoliikennettä Punkalaitumelta Urjalan, Huittisten ja Sastamalan suuntaan. Sastamalasta ELY-keskus on hankkinut yhteyksiä Punkalaitumen, Lavian, Huittisten, Hämeenkyrön ja Ikaalisten suuntaan.

Näille yhteysväleille hankittavia vuoroja on kaikkiaan 24. Lähes kaikki vuorot liikennöidään koulupäivisin. Yksi vuoropari välillä Sastamala – Ikaalinen liikennöidään ympäri vuoden maanantaista perjantaihin.

Vuoroja liikennöivät Rautaveden Liikenne Ky ja A. Lamminmäki Oy. Huittinen – Punkalaidun – Urjala vuoroparia liikennöi Satakunnan Liikenne Oy.

Satakunnan Liikenteellä on siirtymäajan liikennöintisopimuksella olevaa linja-autoliikennettä Sastamalasta Tampereen sekä Huittisten ja Turun suuntaan.

Uotsolasta Tampereen suuntaan ajetut siirtymäajan liikennöintisopimuksen vuorot loppuvat. Pori-Tampere välillä OnniBus.com Oy:n ja Satakunnan Liikenteen reittiliikenneluvilla ajettavat vuorot palvelevat Tampereen suuntaan kulkevia matkustajia. Lisäksi koulupäivisin ajaa A. Lamminmäki yhden vuoroparin Sastamala – Uotsola – Nokia – Tampere vakiovuorona.

Sastamalan sisäistä liikennettä on reittiliikenneluvalla Linja-autoliikenne Antti Lauhamolla kahdeksan vuoroa. Sastamala – Punkalaidun, Sastamala – Huittinen sekä Sastamalan sisäistä liikennettä Rautaveden Liikenteellä on reittiliikenneluvilla yksitoista vuoroa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top