Vesaset Superista Citymarketin kauppiaiksi

Uutiset

Sastamalassa Outi ja Petri Vesanen lähtevät luotsaamaan uutta Citymarketia, joka avataan ensi vuoden keväällä. He toimivat nykyään Supermarket Superin kauppiaina.

Outi ja Petri Vesanen

Outi ja Petri Vesanen.

Sastamalassa Outi ja Petri Vesanen lähtevät luotsaamaan uutta K-citymarketia, joka avataan ensi vuoden keväällä. He toimivat nykyään K-supermarket Superin kauppiaina.

Vesaset odottavat suurella innolla uuteen Citymarketiin siirtymistä. "Uudet, isommat tilat antavat mahdollisuuden kasvattaa valikoimia vastaaman paremmin asiakkaiden toiveita. Erityisesti palvelutiskin valikoimat tulevat kasvamaan huomattavasti ja tavoitteenamme on tehdä kaupan ruokaosastosta asiakkaita inspiroiva, kaikki tarpeet täyttävä ostopaikka. Yhdessä tavaratalon puolen kanssa yhteistyötä tehden haluamme täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet", Outi ja Petri Vesanen kertovat.

Ruoan kotimaisuus ja lähiruoka ovat kauppiasparin sydäntä lähellä. "Toivommekin, että paikalliset ruoantuottajat ottaisivat rohkeasti yhteyttä, jotta voisimme saada valikoimiimme hyvän ja kattavan valikoiman lähellä tuotettua ruokaa", kehottaa Outi Vesanen.

Superin henkilökunta siirtyy kokonaisuudessaan uuteen Citymarketiin. "Mukavaa on, että vanha henkilökuntamme Superista siirtyy kanssamme uuteen liikkeeseen. Joukostamme löytyy ruokaosaajia, joilla on vuosien kokemus ja ammattitaito. Henkilökuntaamme kuuluu muun muassa kolme lihamestaria ja neljä ruokamestaria. Meille jatkuva oman ammattitaidon kehittäminen on tärkeää ja seuraammekin alan uusia trendejä innokkaasti", Outi ja Petri Vesanen iloitsevat.

Vesasilla on pitkä kaupan alan kokemus. Citymarket Sastamala on heidän kolmas kauppapaikkansa. Perheeseen kuuluu kaksi aikuista lasta. Timo opiskelee liiketaloutta Porissa. Veera on parturi-kampaaja ja työskentelee Studio Tiiussa, joka on varannut liiketilan uuden Citymarketin liikekeskuksesta.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat