MAINOS

Eemi Tervaportti lentopallomaajoukkueen kapteeniksi

Uutiset

Passari Eemi Tervaportti on miesten lentopallomaajoukkueen kapteeni, kun joukkue lähtee kesän Maailmanliigaan.

Kesällä 2010 maajoukkueessa debytoinnut ja nyt 26-vuotias Tervaportti on maajoukkueen tämän hetken ryhmän kokenein pelaaja maaottelumäärällä laskettuna. Hän on pukenut miesten maajoukkuepaidan urallaan jo 164 kertaa päällensä.

Eemi Tervaportti seuraa kapteenin tehtävässä Antti Siltalaa, joka toimi kapteenina vuodesta 2012 lähtien pitkäaikaisen kapteenin Tuomas Sammelvuon päätettyä maajoukkueen pelaajauransa.

“Kunnia-asia”

Tuore isä pitää luonnollisesti kapteeniksi nimittämistä kunnia-asiana.

“Olen erittäin otettu tästä tehtävästä ja se on minulle kunnia-asia. Yritän kasvaa tämän vastuun mukana, eihän meistä koskaan valmiita tule, uutta pitää olla valmiina oppimaan joka päivä. Kehityskohteita riittää itselläkin niin pelillisesti kuin henkisestikin”, Eemi Tervaportti toteaa.

“Yritän kantaa vastuuni mahdollisimman hyvin ja toimia pelaajien sekä staffin välisenä linkkinä kykyjeni mukaan”, hän sanoo.

Sammelvuo: “Isolla motivaatiolla”

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kuvailee Eemi Tervaportin kapteenivalinnan syitä muun muassa hänen kokemuksellaan ja näkemyksellään joukkueesta pitkältä ajalta sekä kyvyllä olla hyvä johtaja joukkueessa.

“Kävin tapaamassa Eemiä Oulussa ennen maajoukkueleirien alkua ja kävimme pitkät keskustelut roolista sekä sen tuomista vastuista. Eemi otti roolin isolla motivaatiolla vastaan ja on ollut hienoa huomata alkuleireillä, että Eemissä on tapahtunut roolin myötä positiivisia asioita. Uskon myös vahvasti, että vastuu kasvattaa ihmistä ja Eemi on siihen valmis”, Sammelvuo sanoo.

Maajoukkue aloittaa pelinsä tulevana perjantaina ja lauantaina maaotteluilla Hollantia vastaan Kokkolassa. Ensi viikolla joukkue kohtaa puolestaan Slovakian kahdessa maaottelussa Jyväskylässä, ennen kuin Maailmanliiga käynnistyy.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top