MAINOS

Helteet väistyvät viikonlopuksi

Uutiset

Koulujen päättäjäispäivän sää on viileä ja tuulinen. Maan länsiosassa on enimmäkseen poutaa.

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan kylmä rintama liikkuu perjantaina Suomen yli kaakkoon ja koko maahan virtaa pohjoisesta huomattavasti viileämpää ilmaa. Kylmän rintaman yhteydessä esiintyy sade- ja ukkoskuuroja. Säärintaman etupuolella lämpötila kohoaa perjantaina etelässä ja idässä hellelukemiin. Puuskainen luoteistuuli tuo kuitenkin viileää ja jopa koleaa ilmaa nopeasti kohti etelää. Päivälämpötilat laskevat lauantaiksi noin kymmenellä asteella.

Lauantaina päivälämpötila on maan keskiosassa 10… 15 ja eteläosassa 14… 18 astetta. Länsiosassa on aurinkoisempaa ja enimmäkseen poutaa. Luoteistuuli on päivällä suurimmassa osassa maata puuskissa navakkaa.

Sunnuntaina kolea ilmavirtaus kiristää otettaan entisestään. Päivälämpötilat jäävät 5 ja 15 asteen välille. Lämpimintä on aivan etelässä ja pohjoista kohden lämpötilat laskevat selvästi. Enimmäkseen on puolipilvistä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top