MAINOS

Poliisi ajoi murtautujia takaa Hämeenkyrön yössä

Uutiset

Samuli Kinnari

Hämeenkyrössä Tampereentien varrella yritettiin murtautua grilli-kahvilaan perjantain vastaisena yönä puoli yhden aikaan.

Paikalle kiirehtinyttä poliisipartiota vastaan ajoi reipasta ylinopeutta henkilöauto. Partio lähti auton perään.

Henkilöauto yritti ajaa poliisiautoa karkuun Maisematiellä huomattavaa ylinopeutta. Alueella oli muun muassa neljänkympin rajoitus.

Poliisi sai auton pysäytettyä Miharintien risteykseen. Autossa oli sitä ajaneen miehen lisäksi nainen. Vuonna 1989 syntynyt hämeenlinnalaismies puhalsi nolla promillea, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta.

Auton takapenkillä oli omaisuutta, jota oli syytä epäillä anastetuksi. Asiaa selviteltäessä henkilöautosta löytyi välineitä, jotka sopivat grilli-kahvilan murtoyritykseen. Grilli-kahvilaan ei oltu päästy sisälle, mutta vahinkoa tuli muun muassa ikkunoille.

Autossa olleet mies ja nainen otettiin kiinni. Molempia epäillään varkauden yrityksestä ja murtovälineen hallussapidosta. Miestä epäillään lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta. Naista epäillään takapenkillä olleen omaisuuden johdosta myös näpistyksestä.

Tutkinnassa on ilmennyt, että epäiltyjen käyttämä auto oli anastettu Hämeenlinnan seudulta. Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top