ILMOITUS

Joka toinen juhannus aurinkoinen

Uutiset

Samuli Kinnari

Ilmatieteen laitoksen tilastojen mukaan keskimäärin joka toinen tai joka kolmas juhannus on poutainen ja myös aurinkoinen. Joko juhannusaattoon tai juhannuspäivään sattuu tilastojen mukaan hellesäätä maan etelä- ja keskiosien sisämaassa keskimäärin kerran neljässä vuodessa.

Tilastojen mukaan juhannuksena päivän ylin lämpötila on tavanomaisesti suuressa osassa maata 20 asteen tienoilla. Yön alin lämpötila on tyypillisesti noin 10 astetta.

Viime vuoden juhannuksena matalapaine piti sään melko epävakaisena. Varsinkin aattona oli keskimääräistä viileämpää. Päivän ylimmät lämpötilat jäivät monin paikoin maan länsiosassakin 15 asteen tuntumaan. Juhannuspäivänä sää lämpeni jonkin verran. Sadekuuroja tuli monin paikoin.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top