Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Joka toinen juhannus aurinkoinen

Uutiset

Joko juhannusaattoon tai juhannuspäivään sattuu tilastojen mukaan hellesäätä keskimäärin kerran neljässä vuodessa.

Ilmatieteen laitoksen tilastojen mukaan keskimäärin joka toinen tai joka kolmas juhannus on poutainen ja myös aurinkoinen. Joko juhannusaattoon tai juhannuspäivään sattuu tilastojen mukaan hellesäätä maan etelä- ja keskiosien sisämaassa keskimäärin kerran neljässä vuodessa.

Tilastojen mukaan juhannuksena päivän ylin lämpötila on tavanomaisesti suuressa osassa maata 20 asteen tienoilla. Yön alin lämpötila on tyypillisesti noin 10 astetta.

Viime vuoden juhannuksena matalapaine piti sään melko epävakaisena. Varsinkin aattona oli keskimääräistä viileämpää. Päivän ylimmät lämpötilat jäivät monin paikoin maan länsiosassakin 15 asteen tuntumaan. Juhannuspäivänä sää lämpeni jonkin verran. Sadekuuroja tuli monin paikoin.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top