Timo Soini puhuu kansanvallan päivän juhlassa

Uutiset

Timo Soini

Viime kesänä ulkoministeri Timo Soini vieraili Evankeliumijuhlassa Sastamalassa.

Sastamalassa Vammalan torilla vietetään kansanvallan päivän juhlaa lauantaina 16. heinäkuuta.

Juhlapuheen pitää ulkoministeri Timo Soini. Hänellä on vapaa-ajanasunto Heinoossa. Ulkoministeri onkin etenkin kesäisin tuttu näky kaupungissa.

Kansanvallan päivän juhlassa julkistetaan Sastamalan Avainhenkilö. Hän saa kaupungin symbolisen avaimen. Toiselle kierrokselle edenneet ehdokkaat ovat Pekka Kares, Irmeli Kulonpää, Jarmo Nieminen, Veli-Matti Tapio ja Marko Vesterbacka. Avainhenkilö valitaan Tyrvään Sanomien äänestyksellä.

Perinteiseen tapaan kansanvallanpäivän juhlassa on sijaa puheenvuoroille eli kansalla on valta sanoa. Musiikkia esittävät Duo Matti Valtteri Lehtinen & Vesa Jokela. Juhlan juontaa Ilkka Nykänen. Valtuustoryhmät ovat esittelemässä toimintaansa ja paikalliset poliitikot keskustelevat kansalaisten kanssa.

Juhlan ohjelmasta vastaavat Kulttuuria kaikille, kaupunki ja Tyrvään Sanomat.

Kansanvallan päivän juhla, Vammalan tori, la 16.7. klo 10-13. Klo 10 juhlapuhe, ulkoministeri Timo Soini, klo 11.45 Avainhenkilön v. 2015, kansanedustajaja Ilmari Nurmisen puheenvuoro, klo 12.15 Avainhenkilön julkistaminen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top