ILMOITUS

Liemessä-antologia voitti valtakunnallisen kilpailun

Uutiset

Kirjoituskone

Sastamalan Opiston kirjoittajayhdistyksen antologia Liemessä on voittanut valtakunnallisen Möllärimestari-omakustannekilpailun antologioiden sarjan. Siihen osallistui kuluneen vuoden aikana julkaistuja antologioita eli kirjoittajien yhteisteoksia eri puolilta Suomea.

Liemessä-antologia ilmestyi viime vuoden syksyllä. Kirjassa on yhdentoista paikallisen, harjaantuneen harrastajakirjoittajan tekstejä. Osa novelleista, aforismeista, esseistä ja muistoista liittyy Sastamalaan.

Antologian tekstit on tehty Sastamalan Opiston puolentoista vuoden ajan kokoontuneella kirjoituskurssilla. Kirjan kirjoittajat ovat Pirkko Esko, Kalevi Alkio, Leena Tiensuu, [h]Sirkka Tähtinen, Jarmo Salonen, Tuutti Rainio, Jukka Jussila, Sisko-Terttu Saarinen[/h], Paula Helin, Armi Hohko ja Raija Lemmetty. Kurssin opettajina toimivat Anna-Riitta Leander ja Tiina Laaninen. Teoksen julkaisemisesta ja myynnistä vastaa Sastamalan Opiston kirjoittajayhdistys.

Päätalo-instituutin järjestämän kilpailun voittajat julkistettiin Päätalo-viikolla Taivalkoskella. Kirjan kirjoittajista Jarmo Salonen oli paikan päällä vastaanottamassa palkinnon. Hän myös kirjoittayhdistyksen hallituksen jäsen.

Antologia on myynnissä Sastamalan Opiston toimistossa samoin kuin äänikirja, johon on koottu kirjan novelleja.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top