Huittisissa automurtoja, Kokemäellä yritettiin tunkeutua lukkoliikkeeseen

Uutiset

Kesäöiden pimentyminen kohti syksyä on saanut murtautujat liikkeelle.

Huittisissa tunkeuduttiin keskiviikkoillan ja torstaiaamun välillä autoihin. Metsätiellä mentiin väkisin sisään henkilöautoon rikkomalla etuoven sivulasi. Autosta varastettiin lompakko. Ruunantiellä murtauduttiin pakettiautoon vääntämällä tavaratilan sivuovi auki. Sisältä anastettiin lompakko.

Kokemäellä Kilkunkadulla yritettiin murtautua lukkoliikkeeseen keskiviikkona aamuneljän aikoihin. Liikkeen näyteikkuna oli rikottu, mutta sisään ei oltu päästy. Poliisin saamien havaintojen mukaan paikalla oli nähty sadeasuun ja huppariin pukeutunut mies.

Vihjeet tapauksista Kokemäen poliisi pyytää lähettämään sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi tai soittamaan päivystysnumeroon 0295 417 675, joka vastaa tiistaisin ja perjantaisin kello 8-16.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top