MAINOS

Amanda Kotaja kelasi 400 metrin kauden parhaan aikansa – Ei riittänyt finaaliin

Uutiset

Samuli Kinnari

Amanda Kotaja

Amanda Kotaja tuli 400 metrin alkuerissä kymmenenneksi, eikä siten päässyt finaaliin.

Vampulan Urheilijoiden Amanda Kotaja kelasi T54-luokan 400 metrin alkuerissä kauden parhaan aikansa 57,19. Omassa sivulajissaan ja kovassa seurassa hän jäi kuitenkin kymmenenneksi, eikä siten päässyt finaaliin.

Hyvä kisa ja aika olivat Amanda Kotajalle selvästi pieni helpotus 100 metrin pettymyksen jälkeen. “Olen kyllä tyytyväinen kisaan. Tuntui hyvältä päästä vielä radalle täällä Riossa. Tältä kesältä on vain yksi 400 metrin startti alla, joten mitään kovin suuria odotuksia ei tähän kisaan ollut. Todella kova taso, alle 57 sekuntia vaadittiin viimeiseen jatkopaikkaan”, hän sanoi.

Kokonaisuutena Rion paralympialaiset olivat Amanda Kotajalle pieni pettymys. Mitaliodotuksiakin oli ladattu monesta suunnasta.

“Pettymys on toki päällimmäisenä vielä mielessä. Olen kyllä nauttinut täällä joka hetkestä. Omaa uraa on kuitenkin vielä paljon edessä, ja tänä kesänä on tehty monia hyviä asioita ja menty harjoittelussa paljon eteenpäin. Se ei vielä täällä konkretisoitunut tuloksissa, mutta näkyy varmasti tulevaisuudessa”, hän pohti.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top