ILMOITUS

Päiväposti voi myöhentyä Kiikoisissa, Laviassa, Mouhijärvellä ja Suodenniemellä

Uutiset

Samuli Kinnari

Posti

Postinjakaja työssään.

Aiemmin Sastamalassa Suodenniemeltä reitille lähteneet postinjakajat starttaavat jatkossa Mouhijärveltä. Samalla lajittelu siirtyy Nokialle. Lähtöpisteen ja esityön muutosten vuoksi jakelureittejä alueella muokataan jonkin verran.

Postinjakeluaikaan muutokset vaikuttavat Kiikoisissa, Laviassa, Mouhijärvellä ja Suodenniemellä. Osa postinsaajista saa päiväpostinsa jatkossa nykyistä myöhemmin. Päiväpostin jakeluaikaan vaikuttaa päivittäin myös jaettavan postin määrä.

Muutokset tapahtuvat 10. lokakuuta.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top