Sote-uudistus puhuttaa Sastamalassa – Mitä tapahtuu Vammalan sairaalalle?

Uutiset

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistus puhuttaa ja herättää kysymyksiä. Sastamalassa yksi pohdinnan aihe on Vammalan sairaalan tulevaisuus.

Ajankohtaisia sote-uudistuksen askelmerkkejä kartoitetaan Sylvään koulun auditoriossa sunnuntaina 9. lokakuuta kello 18 alkavassa tilaisuudessa. Mukana keskustelemassa on useita alan asiantuntijoita.

Panelisteina ovat kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola, varaluottamusmies Tinja Tähtinen Vammalan sairaalasta, johtava ylilääkäri Jussi Korkeamäki Sotesista, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Arto Satonen ja Sastamalan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Andersson.

“Sairaalalla ja muilla sosiaali- ja terveyspalveluilla on paikallisesti suuri merkitys, julkinen keskustelu asiasta on tärkeää”, sanoo sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Jukka Pusa. Hänen kanssaan illan juontaa Vammalan sairaalan johtokunnan varapuheenjohtaja Päivi Pelttari.

Kaikille avoimen tilaisuuden järjestää Sastamalan Kokoomus. Kielenkantoja herätellään kahvitarjoilulla jo kello 17.20 alkaen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top