ILMOITUS

Punkalaidun ja Sastamala Pirkanmaan työllisyysvetureita

Uutiset

Samuli Kinnari

Työttömyysasteet olivat Punkalaitumella ja Sastamalassa syyskuun lopussa Pirkanmaan matalimmat. Sastamalassa työllisyys on kohentunut vuoden takaisesta.

Punkalaitumen työttömyysprosentti oli 10,3 ja Sastamalan 10,5. Henkilömäärällisesti työttömyys on Sastamalassa laskenut vuodessa eniten koko maakunnassa. Työttömänä oli syyskuun lopussa 160 henkilöä vähemmän kuin vuosi sitten. Suhteellisesti muutos on 12 prosenttia, mikä sekin on maakunnan kärkeä.

Koko Pirkanmaan työttömyysprosentti oli 14,8. Sitä painaa Tampereen melko huolestuttava tilanne. Maakunnan keskuksessa työttömyys on lisääntynyt jatkuvasti. Kehitys painaa lähes yksistään koko maakunnan työttömyyslukuja, koska työttömyys kasvaa Tampereella enemmän kuin muissa kunnissa yhteensä laskee.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top