Osa Sastamalan kh:sta pitäisi johtavalinnat valtuustossa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kaupungin hallintosääntöä ollaan Sastamalassa päivittämässä. Esitetyn muutoksen myötä valtuusto ei enää valitsisi ydinprosessien johtajia.

Päivitetyssä hallintosäännössä ydinprosessin johtajan ja liikelaitoksen johtajan valinta sekä palvelussuhteen päättyminen ja lomauttaminen on siirretty valtuustolta hallitukselle. Kaupunginhallitus on tämän takana äänin 9-3.

Jenni Jokinen (sd) ehdotti Reino Sivosen (sd) ja Leena Saarelan (vas) kannattamana, että muutosta ei valtuustolle esitettäisi. Äänestyksessä kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esityksen kannalla olivat Pentti Jarkko (kesk), Pauli Mäkelä (kesk), Taina Niemi (kesk), Taru Kaaja (kok), Päivi Pelttari (kok), Marko Suoniemi (kok), Jari Andersson (kok), Jukka-Pekka Selin (kd) ja Maire Villo (ps).

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Hallintosäännön päivittämisestä päättää lopullisesti valtuusto.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top