Osa Sastamalan kh:sta pitäisi johtavalinnat valtuustossa

Uutiset

Kaupungin hallintosääntöä ollaan Sastamalassa päivittämässä. Esitetyn muutoksen myötä valtuusto ei enää valitsisi ydinprosessien johtajia.

Päivitetyssä hallintosäännössä ydinprosessin johtajan ja liikelaitoksen johtajan valinta sekä palvelussuhteen päättyminen ja lomauttaminen on siirretty valtuustolta hallitukselle. Kaupunginhallitus on tämän takana äänin 9-3.

Jenni Jokinen (sd) ehdotti Reino Sivosen (sd) ja Leena Saarelan (vas) kannattamana, että muutosta ei valtuustolle esitettäisi. Äänestyksessä kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esityksen kannalla olivat Pentti Jarkko (kesk), Pauli Mäkelä (kesk), Taina Niemi (kesk), Taru Kaaja (kok), Päivi Pelttari (kok), Marko Suoniemi (kok), Jari Andersson (kok), Jukka-Pekka Selin (kd) ja Maire Villo (ps).

Hallintosäännön päivittämisestä päättää lopullisesti valtuusto.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top