Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalan talousarvio muutoksitta valtuustoon

Uutiset

Talousarvio kirvoitti Sastamalan kaupunginhallituksessa kaksi vastaehdotusta, joista toisesta äänestettiin. Muutoksia ei kuitenkaan tullut.

Kaupunginhallitus käsitteli Sastamalassa talousasioita.

Ensi vuoden talousarvio ja vuosien 2017-2019 taloussuunnitelma jatkavat valtuustoon kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esityksen mukaisina. Hallituksessa kuultiin kahdessa kohdassa vastaehdotus, joista toinen eteni äänestykseen.

Leena Saarela (vas) ehdotti, että perusopetuksen määrärahaan lisätään 160 000 euroa, jotta aiottuihin heikennyksiin ei jouduta. Saarela viittasi tuntikehykseen, koulunkäyntiavustajiin, tukiopetukseen ja tuntijakoon. Ehdotus raukesi kannattamattomana.

Reino Sivonen (sd) ehdotti, että asumispalveluista poistetaan henkilöstömitoitusten ja työnjaon tarkastelu. Tätä kannatti Jenni Jokinen (sd). Äänestyksessä ehdotus kaatui äänin 10-2. Kaupunginjohtajan esityksen kannalla olivat Pentti Jarkko (kesk), Pauli Mäkelä (kesk), Taina Niemi (kesk), Taru Kaaja (kok), Päivi Pelttari (kok), Marko Suoniemi (kok), Jari Andersson (kok), Leena Saarela, Jukka-Pekka Selin (kd) ja Maire Villo (ps).

Vanhat verot hyvät myös ensi vuonna

Hallitus oli verotuksesta yksimielinen. Talousarvio on valmisteltu nykyisillä prosenteilla. Tuloveroprosentti olisi ensi vuonnakin 20,75.

Muutosta esitetään vain yleiseen kiinteistöveroprosenttiin. Se on pakko nostaa valtion päättämälle alarajalle, joka on 0,93 prosenttia. Yleinen kiinteistöveroprosentti on Sastamalassa nyt 0,80.

Kaupunginvaltuusto päättää talousarviosta ja veroprosenteista maanantaina 14. marraskuuta.

· ·

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top