Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kiikan vanhainkodin puolesta lähes 2 000 nimeä

Uutiset

Valtuusto päätti äänestyksen jälkeen olla ottamatta Kiikan vanhainkodin asiaa uudelleen käsittelyyn.

Keskustelu Kiikan vanhainkodin tulevaisuudesta jatkui Sastamalan valtuustossa.

Kaupunginhallitus toi valtuuston pöytään sosiaali- ja terveyslautakunnan selvityksen vastauksena valtuustoaloitteeseen, jossa vaadittiin vanhainkodin saneerauksen ottamista uudelleen käsittelyyn. Lautakunta ei nähnyt perusteita käsitellä asiaa uudelleen.

Kiikan vanhainkodin puolesta on jätetty kaupungille adressi, jossa on 1 935 nimeä. Pauli Pietilä (kesk) esitti, että vanhainkodin saneeraaminen tehostetun palveluasumisen tiloiksi aloitetaan välittömästi. Pietilän esitys käynnisti vilkkaan keskustelun. Puheenjohtaja Ulla Yli-Hongisto (kesk) muistutti, että valtuuston päätettävänä on se, otetaanko aloite uudelleen käsittelyyn – ei saneeraushankkeesta päättäminen. Pauli Pietilä tarkensi, että hän esittää valtuustoaloitteen ottamista käsittelyyn.

Äänin 36-22 ja 1 tyhjä valtuusto tyytyi saamaan sosiaali- ja terveyslautakunnan selvityksen tiedoksi. Kiikan vanhainkodin asiaa ei siten käsitellä valtuustossa uudelleen.

Pauli Pietilä ja Reino Sivonen (sd) jättivät valtuuston päätökseen eriävät mielipiteet.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top