Yli puolet Sastamalan valtuutetuista haluaa selvittää eroamisen Loimi-Hämeen Jätehuollosta

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan valtuuston keskuudessa on ilmeisen laajaa tyytymättömyyttä Loimi-Hämeen Jätehuollon toimintaan.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Andersson (kok) jätti valtuustoaloitteen, jossa esitetään pikaisesti selvitettäväksi mahdollinen eroaminen Loimi-Hämeen Jätehuollosta ja jätehuollon järjestäminen uudella tavalla alueilla, joilla yhtiö kaupungissa toimii.

“Loimi-Hämeen Jätehuollon toimitusjohtajan ja hallituksen tapa johtaa yhtiötä ja kuunnella osakaskuntien tahtoa ei ole sellainen kuin se hyvässä kuntayhtiössä pitää olla”, luki Andersson aloitteesta. “Toiminnan läpinäkyvyys ei ole toteutunut niin kuin sen tällaisessa yhtiössä kuuluisi”, hän jatkoi.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Sastamalan alueella toimii kaksi jätehuoltoyhtiötä, Loimi-Hämeen Jätehuollon lisäksi Pirkanmaan Jätehuolto. Molemmat tuottavat samoja jätehuollon palveluja, mutta aloitteen mukaan eroja on toimintatavoissa ja hinnoittelussa.

Aloitteen oli allekirjoittanut 32 valtuutettua.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top