Yli puolet Sastamalan valtuutetuista haluaa selvittää eroamisen Loimi-Hämeen Jätehuollosta

Uutiset

Sastamalan valtuuston keskuudessa on ilmeisen laajaa tyytymättömyyttä Loimi-Hämeen Jätehuollon toimintaan.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Andersson (kok) jätti valtuustoaloitteen, jossa esitetään pikaisesti selvitettäväksi mahdollinen eroaminen Loimi-Hämeen Jätehuollosta ja jätehuollon järjestäminen uudella tavalla alueilla, joilla yhtiö kaupungissa toimii.

“Loimi-Hämeen Jätehuollon toimitusjohtajan ja hallituksen tapa johtaa yhtiötä ja kuunnella osakaskuntien tahtoa ei ole sellainen kuin se hyvässä kuntayhtiössä pitää olla”, luki Andersson aloitteesta. “Toiminnan läpinäkyvyys ei ole toteutunut niin kuin sen tällaisessa yhtiössä kuuluisi”, hän jatkoi.

Sastamalan alueella toimii kaksi jätehuoltoyhtiötä, Loimi-Hämeen Jätehuollon lisäksi Pirkanmaan Jätehuolto. Molemmat tuottavat samoja jätehuollon palveluja, mutta aloitteen mukaan eroja on toimintatavoissa ja hinnoittelussa.

Aloitteen oli allekirjoittanut 32 valtuutettua.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top