MAINOS

VaLePa niskan päällä: Tiikereiden pitkä kotivoittoputki poikki

Uutiset

Samuli Kinnari

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo katkaisi Kokkolan Tiikereiden kotivoittoputken luvuin 1-3 (25-19, 20-25, 21-25, 21-25). Isäntäjoukkue kärsi Hollihaassa ensimmäisen tappionsa yli kahteen vuoteen.

Tiikerit vei nimiinsä ensimmäisen erän. Toisessa ja kolmannessa kotijoukkueella oli niin sanotusta takaa-ajajan rooli. VaLePa oli parempi monipuolisella hyökkäyspelillään. Ratkaisevaksi jääneessä neljännessä erässä VaLePa karkasi tasatilanteesta 16-16 lukuihin 16-21. Tiikerit ei taistelusta huolimatta saanut vieraita kiinni.

Edellisen kerran Tiikerit joutui antautumaan kotonaan lokakuun lopulla vuonna 2014. Vastassa oli tuolloinkin VaLePa.

Kuvia ottelusta

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top