Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Esperi osti Oivapajan

Uutiset

Sastamalassa Petri Holappa ja Mikko Rajala myyvät Toimintakeskus Oivapajan Esperille.

Esperi

Kuvituskuva.

Sastamalassa Petri Holappa ja Mikko Rajala myyvät Toimintakeskus Oivapajan Esperille. Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy:lle siirtyy HR-Invest Oy:n koko osakekanta.

Vammalassa Puistokadulla toimiva Oivapaja tarjoaa päivä- ja työtoimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Säännöllisiä asiakkaita Oivapajalla on yli 30. Yrityksen liikevaihto on 655 000 euroa ja yrityksessä työskentelee kuusi henkilöä.

"Olemme iloisia, että Oivapajalle saadaan näin leveämmät hartiat siivittämään toiminta menestyksekkääseen tulevaisuuteen, tässä suurten muutosten ajassa. Esperin avulla turvataan yrityksen jatkuva kehittyminen", sanoo toimitusjohtaja Mikko Rajala.

Esperillä on jo ennestään toimintaa Sastamalassa. Yhtiöön kuuluvat kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Liekolakoti Oivapajan naapurissa sekä hoitokoti Hyrkinpuisto Punkalaitumentien varrella.

"Tämän kaupan myötä voimme tuottaa yhä monipuolisempia palveluita kehitysvammaisille Sastamalan alueella. Tutkimme jatkossa myös muita mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiseen", kertoo Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi työllistää 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto kuluvana vuonna on yli 160 miljoonaa euroa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top