Köyliön seurakuntatalo yritettiin polttaa

Uutiset

Torstain vastaisena yönä Köyliössä sytytettiin Köyliön seurakuntatalossa ilmeisesti tahallisesti tulipalo. Ilmoitus hätäkeskukseen tuli noin kello 02.15.

Poliisi kertoo, että seurakuntatalon yhdessä huoneessa oli syttynyt toistaiseksi tuntemattomalla tavalla tulipalo. Palon syttymiselle ei ole luonnollista syytä. Poliisi tutkii asiaa törkeän tuhotyön yrityksenä.

Palokunta onnistui sammuttamaan palon nopeasti. Päivystävän palomestarin mukaan pelastuslaitos sai palon rajattua yhteen huoneeseen. Reilu tunti hälytyksen jälkeen paikalla olivat jälkityöt kesken.

Vinkit alueella liikkuneista epämääräisistä kulkijoista aamuyöllä pyydetään ilmoittamaan Kokemäen poliisille. Palvelupäivystyksen puhelinnumero 0295 417 675 vastaa tiistaisin ja perjantaisin kello 9-16. Tiedot voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi.

Seurakuntatalo valmistui 70-luvun alussa

Köyliön seurakuntatalo on Köyliön keskustassa Köyliöntien varrella.

Rakennus on valmistunut 1970-luvun alussa vanhan seurakuntatalon eli niin sanotun Tegengrenin talon paikalle. Kahviossa on tilat enimmillään kolmellekymmenelle ja salissa noin sadalle henkilölle.

Talossa on myös Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoherranviraston Köyliön toimipiste.

Seurakuntatalon ovat suunnitelleet insinöörit Risto Schildt ja Mauri Niemi Helsingistä.

Uutista on päivitetty lisätiedoilla.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top