Pyöräilijään törmännyt kätteli ja häipyi Kokemäellä

Uutiset

Samuli Kinnari

Kokemäellä poliisi kaipaa tietoja polkupyöräilijään autolla törmänneestä miehestä.

Kolari sattui Satakunnantien ja Kauvatsantien kiertoliittymässä viime keskiviikkona noin kello 10.30. Paikkakuntalainen mies tuli Peipohjan suunnasta kevyen liikenteen väylää polkupyörällä kohti keskustaa. Hän oli ajanut Viinikan ohi tarkoituksenaan ylittää Kauvatsantie.

Kiertoliittymästä kääntyi auto Kauvatsantien suuntaan ja törmäsi pyöräilijään. Silminnäkijän kertoman mukaan autosta oli kolarin jälkeen noussut mies, joka oli käynyt pyöräilijän luona, kätellyt ja poistunut paikalta. Pyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Auto oli valkoinen ja kulmikas farmari-Volvo.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Poliisi pyytää tietoja auton kuljettajasta ja liikkeistä. Tiedot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi tai soittaa päivystysnumeroon 0295 417 675, joka vastaa tiistaisin ja perjantaisin kello 9-16.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top