Perinnepoliittinen yhdistys valitti Ellivuoren paviljongin purkuluvasta

Uutiset

Ellivuoren hiihtokeskuksen kahvio- ja vuokraamorakennuksen purkuluvasta tehty oikaisuvaatimus ei johtane toimenpiteisiin.

Ellivuoren hiihtokeskuksen kahvio- ja vuokraamorakennuksen purkuluvasta tehty oikaisuvaatimus ei johtane toimenpiteisiin.

Pirkanmaan perinnepoliittinen yhdistys on tehnyt oikaisuvaatimuksen rakennustarkastajan lupapäätöksestä. Yhdistys esittää muun muassa, että purkulupaa ei tule myöntää. Oikaisuvaatimuksen mukaan valmistelussa ei ole riittävästi huomioitu maankäyttö- ja rakennuslakia sekä lakia rakennusperinnön suojelemisesta.

Asia on rakennuslautakunnan käsiteltävänä. Rakennustarkastaja esittää lautakunnalle, että oikaisuvaatimus jätetään tutkimatta, koska yhdistyksellä ei ole asiassa muutoksenhakuoikeutta. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. Valitusoikeus taasen edellyttäisi kunnan jäsenyyttä eli yhteisön kohdalla kotipaikkaa kunnassa.

Pirkanmaan perinnepoliittinen yhdistys kertoo olevansa yksi Suomen vanhimmista rakennusperintöä vaalivista kansalaisjärjestöistä.

· ·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat