MAINOS

Sastamalassa valtuustoaloitteet harrastustakuusta, vauvalahjasta ja kesätöistä

Uutiset

Samuli Kinnari

Kaupunginvaltuuston kokouksessa Sastamalassa jätettiin kolme valtuustoaloitetta.

Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää, että kaupungissa kootaan harrastusvalikko sekä kartoitetaan kansalaistoiminnan, urheilun, kulttuurin, vapaan sivistystyön ja omaehtoisen toiminnan mahdollisuudet, tilat, tarjoajat, tapahtumat ja tuet. Lisäksi edellytetään selvitystä siitä, miten jokaiselle lapselle ja nuorelle taattaisiin mahdollisuus vähintään yhteen harrastukseen.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä esittää, että kaupunki ryhtyy selvittämään mahdollisuutta muistaa Sastamalaan syntyviä lapsia paikallisella vauvalahjalla. Aloitteen mukaan käytäntö tukisi yritystoimintaa kaupungissa ja sillä voisi olla positiivisia vaikutuksia myös sekä muuttoliikkeeseen että syntyvien lasten määrään.

Lähes koko perussuomalaisten valtuustoryhmä on myös allekirjoittanut aloitteen, jossa esitetään, että Suomen satavuotisjuhlavuonna Sastamala palkkaa vähintään sata nuorta kesätöihin. Vaihtoehtoisesti kaupunki voisi tukea kesäsetelillä nuoria palkkaavia työnantajia.

Valtuusto lähetti aloitteet kaupunginhallituksen valmisteltavaksi.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top