ILMOITUS

VaLePa ryöstöretkellä Raisiossa

Uutiset

Keskiviikkoiltana Vammalan Lentopallon ja Raision Loimun kohtaamisessa Kerttulassa ei nähty suurta taistoa. Voittoputkessa porskuttavat pukkipaidat veivät erät nimiinsä murskaluvuin 0-3 (13-25, 17-25, 8-25).

Heti ensimmäisen erän kärkeen VaLePa otti pelin haltuun, kun Mikko Esko syötti joukkueensa johtoasemaan. Toisessa erässä Loimu sai hetkeksi pelistä kiinni, mutta pukkipaitojen kovuus oli liikaa. Kolmas erä jäi kauden lyhimmäksi ja pelkäksi muodollisuudeksi.

VaLePan pelit jatkuvat keskiviikkona 4. tammikuuta CEV-cupin ottelulla, kun Vexve Areenalle tulee vieraaksi tanskalainen Gentofte Volley.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top