Rattijuoppoja Huittisissa ja Kokemäellä

Uutiset

Päihtyneitä kuljettajia jäi vuoden alkajaisiksi kiinni Huittisissa ja Kokemäellä. Kaikki puhalsivat törkeän lukeman.

Huittisissa Lauttakylänkadulla antoi vuonna 1960 syntynyt mies näytteen ajokunnostaan sunnuntaina iltakahdeksan aikaan. Lounais-Suomen liikennesektorin partion alkometriin hän puhalsi 1,54 promillea. Tarkkuusalkometrikokeen tulokseksi tuli 0,59 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Vampulassa ajeli vuonna 1995 syntynyt mies päihtyneenä. Henkilöauton epävarma eteneminen herätti poliisin Kokemäen kenttäpartion huomion Turuntiellä. Kuljettajalle tehty puhalluskoe kertoi alkoholin määräksi uloshengitysilmassa 0,90 mg/l. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,69 mg/l.

Kokemäellä Niskantiellä juuttui henkilöauto pohjastaan ojan reunaan uudenvuodenyönä yhden aikoihin. Ratissa oli vuonna 1981 syntynyt mies. Hän puhalsi Kokemäen kenttäpartion alkometriin lukeman 0,82 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Päihtyneenä ajamisen lisäksi miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top