ILMOITUS

Vampulassa juhlittiin 100-vuotiasta, kokemäkeläisvauva vuoden ensimmäinen satakuntalainen

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomi 100

Huittisten kaupunjohtaja Jyrki Peltomaa, 100 vuotta täyttänyt Aino Hämäläinen ja maakuntajohtaja Pertti Rajala.

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ensimmäisenä päivänä päästiin juhlimaan sekä 100-vuotiasta että vuoden ensimmäistä satakuntalaista.

Vampulassa juotiin kahvit 1. tammikuuta vuonna 1917 syntyneen Aino Hämäläisen kunniaksi. Juhlaan osallistuivat sankarin lisäksi hänen kolme poikaansa perheineen, Huittisten vanhusneuvoston edustajat, seurakunnan edustaja, Huittisten kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa, Satakunnan maakuntajohtaja Pertti Rajala, Suomi 100 -aluekoordinaattori Susanna Virkki ja Satakunnan vanhusneuvoston sihteeri, markkinointisihteeri Ulla Koivula.

Satakunnassa muistetaan 100 vuotta täyttäviä ja täyttäneitä hyvinvointilahjakortilla heidän syntymäpäivänään. Lahjan on ideoinut Satakunnan vanhusneuvosto. Syntymäpäiväsankaria onnittelevat paikallinen vanhusneuvosto, kunta tai kaupunki ja Satakuntaliitto. Maakunnassa täyttää tänä vuonna 100 vuotta 30 henkilöä ja jo täyttäneitä on 43.

Suomen juhlavuoden ensimmäinen satakuntalainen on kokemäkeläinen Jenna Willgrenin ja Jukka Rämön poikavauva. Hän syntyi Satakunnan keskussairaalassa 1. tammikuuta kello 7.30. Vauva sai ensimmäisen Suomi 100 -nutun ja vanhemmat valkoisia ruusuja. Onnitteluvierailulla kävivät maakuntajohtaja Pertti Rajala, Suomi 100 -aluekoordinaattori Susanna Virkki sekä Porin Käsi- ja Taideteollisuusyhdistyksen sihteeri, juhlanutun suunnittelija Marja-Terttu Naukkarinen.

Nuttukampanjan tavoitteena on, että jokainen Suomen itsenäisyyden juhlavuonna syntyvä satakuntalainen vauva saa muistoksi kudotun nutun. Kuka tahansa voi osallistua nuttujen valmistamiseen. Ohjeet löytyvät Suomi 100 Satakunta -verkkosivuilta.

Suomi 100

Kokemäkeläinen Jenna Willgrenin ja Jukka Rämön poikavauva on juhlavuoden ensimmäinen satakuntalainen. Onnittelukäynnillä maakuntajohtaja Pertti Rajala, juhlanutun suunnittelija Marja-Terttu Naukkarinen ja Suomi 100-aluekoordinaattori Susanna Virkki.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top