MAINOS

Karavaanarit kokoontuvat Kokemäellä

Uutiset

Samuli Kinnari

Karavaanari

Retroa matkailuautoilua.

Kokemäellä järjestetään ensi kesänä kansainvälinen karavaanareiden kokoontuminen. Tapahtuma pidetään Pitkäjärvellä 9.-15. heinäkuuta.

Pohjoismaisille Karavaanipäiville ja Nordic Rallyyn odotetaan karavaanareita ja leirintämatkailijoita myös muualta Euroopasta.

Järjestelyistä vastaa SF-Caravanin kanssa SF-Caravan Kokemäen Seutu. Yhdistys on tapahtumien järjestelyissä konkari. Suurelta osin heidän käsialaansa oli muun muassa FICC-rally Porissa vuonna 2014.

Yli 63 000 järjestäytynyttä karavaanaria

Vuonna 1964 perustettu SF-Caravan on karavaanareiden muodostamien yhdistysten valtakunnallinen liitto. Siihen kuuluu 78 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

“Jäsenyhdistyksemme hoidossa tai sopimusalueina on 60 niin sanottua SFC-aluetta, joiden kehittäminen ja toimintaedellytysten luominen entistä laadukkaimmiksi ja viihtyisimmiksi vapaa-ajanviettopaikoiksi on liiton tärkein tehtävä”, toteaa SF-Caravanin puheenjohtaja Juha Hämäläinen.

Järjestäytyneitä karavaanareita oli viime vuoden lopussa yli 63 100.

Tänä vuonna liiton teemana on “Tehdään yhdessä”. Teema korostaa liiton, jäsenyhdistysten ja yhdistysten henkilöjäsenten yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top