VaLePa ja Sampo Volley kohtaavat Suomen Cupin finaalissa

Uutiset

Lentopallon miesten Suomen Cupin mestari vaihtuu.

Vammalan Lentopallo kaatoi välierässä Hurrikaani-Loimaan 3-2 (29-31, 25-20, 25-20, 18-25, 15-10). Loppuottelussa pukkipaidat saavat vastaansa Sampo Volleyn, joka otti voiton Kokkolan Tiikereistä.

Ratkaisevan viidennen erän päätös oli dramattinen. Hurrikaanin valmentaja Lauri Rantanen ajettiin ulos ottelusta epäselvässä tilanteessa. VaLePa johti tuolloin 12-9 ja otti erän 15-10.

“Me halusimme panostaa hyvään starttiin ja haluttiin heti alusta kuskin paikalle”, kommentoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila ottelun jälkeen. “Se onnistuikin, vaikka avauserän loppu jää tietysti harmittamaan. Toinen ja kolmas erä olivat hyvin käsissä, mutta neljännessä kaveri tuli mukaan ja paransi hyökkäystään. Viides erä oli tiukka. Raivo ja peli repesivät lopussa.Torjunta oli todella hyvä meillä kolmessa ensimmäisessä erässä. Pitää olla tulokseen tyytyväinen”, hän jatkoi.

Miesten finaali pelataan Hämeenlinnassa Elenia Areenassa sunnuntaina kello 15.15. YLE näyttää ottelun suorana Areenassa ja jälkilähetyksenä TV2:ssa kello 16 alkaen.

Suomen Cupin miesten tilastot

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top