PääMajassa juhlitaan Raijan päivää

Uutiset

PääMaja

PääMajassa on esillä valtava kirjo erilaisia hattuja 1920-luvulta nykypäivään.

Sastamalan Vammalassa Tornihuvilan PääMajassa tarjoillaan Raijan päivän kahvit torstaina 9. helmikuuta kello 13-15, jolloin myös näyttelyyn on vapaa pääsy. Raija Mäkinen on itse paikalla kertomassa hatuista.

Sastamalan seudun museon tuottamassa PääMaja-näyttelyssä on tähän mennessä vieraillut lähes 1 700 henkilöä. Museon henkilökunta toivoo, että 2 000 kävijän raja saataisiin rikki. Aikaa tosin on enää hieman yli kaksi viikkoa, sillä näyttely on viimeistä päivää avoinna lauantaina 25. helmikuuta.

“Olisihan se hienoa nähdä viimeisinä päivinä kävijöiden jono kiemurtelemassa Tornihuvilan pihalla samaan tapaan kuin joihinkin museonäyttelyihin on jonotettu Tampereella ja Helsingissä”, haaveilee viestintävastaava Heli Tuominen.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top