Team Lakkapää haastoi VaLePaa rohkealla pelillä

Uutiset

Vammalan Lentopallo aloitti pohjoisen kiertueen voittamalla Lapin urheiluopistolla Team Lakkapään 2-3 (17-25, 25-21, 25-22, 20-25, 9-15).

Edellisestä VaLePan ottelusta Mestaruusliigassa oli vierähtänyt lähes kolme viikkoa. Team Lakkapää jatkoi viime aikoina esittelemäänsä pirteää peliä onnistuneella hyökkäysten rakentelulla ja hyvällä puolustuksella. VaLePan vahvuudet ja tasaisuus kuitenkin ratkaisivat ottelun pukkipaidoille.

“Tämänhetkinen Lakkapää on erittäin kova joukkue. Fyysinen ottelu, keskipelissä isot miehet molemmilla takoivat palloa. Kunnarin mukaan tulo rauhoitti peliä ja toikin lopulta pelin meille. Peliin sytyttiin, kun Lakkapää ahdisti meidät nurkkaan”, kommentoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila ottelun jälkeen.

Lauantaina iltapäivällä pukkipaidat kohtaavat Ettan Oulussa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top