ILMOITUS

Nuoret vapaaehtoiset lisäävät kotikansainvälisyyttä Huittisissa ja Kokemäellä

Uutiset

Samuli Kinnari

Eurooppalaisen vapaaehtoispalvelun kautta ovat ensimmäiset nuoret vapaaehtoiset tulleet Satakuntaan. Yhteensä neljä espanjalaista ja ranskalaista nuorta työskentelee kymmenen kuukauden ajan Huittisissa, Kokemäellä, Harjavallassa ja Nakkilassa.

Nuorten saapumisen on mahdollistanut Sataedun hallinnoima hanke. Se antaa kunnille matalan kynnyksen mahdollisuuden kokeilla vapaaehtoispalvelun toimintaa ja edistää kotikansainvälisyyttä. Sataedu koordinoi toimintaa ja tarjoaa vapaaehtoisille asunnon Kokemäellä.

Nuorten tulevat työtehtävät voivat olla esimerkiksi nuorisotoimessa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top