Kirjalahja vauvoille sai pyyhkeitä Sastamalan valtuustolta

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginvaltuusto sai tiedokseen selvityksen valtuustoaloitteista.

Vilkasta keskustelua herätti kaupunginhallituksen päättämä kirjalahja, jolla muistetaan kaupunkiin syntyneitä vauvoja. Useampi valtuutettu kaipasi puheenvuorossaan rahallisesti arvokkaampaa lahjaa, kuten lahjakorttia paikalliseen liikkeeseen.

“Tämä on symbolinen ele, kirjakaupunki muistaa kirjalahjalla”, sanoi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Andersson (kok) puolustaessaan tehtyä päätöstä.

Vauvojen muistamisen takana oli Katariina Siurosen jättämä perussuomalaisten valtuustoryhmän aloite. Siinä painotettiin lahjan paikallisuutta ja esitettiin paikallisesti valmistettua tavaraa tai lahjakorttia paikalliseen liikkeeseen.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top