Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vanhoja postitoimipaikkoja kaivattiin kahdessa valtuustoaloitteessa

Uutiset

Sastamalan valtuuston kokouksen päätteeksi jätetyissä aloitteissa esitettiin myös terveyskeskusmaksuista luopumista, päivähoitopäätösten ottamista uuteen tarkasteluun ja kuusten istuttamista itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi.

Sastamalan kaupunginvaltuuston kokouksen päätteeksi jätettiin useita valtuustoaloitteita.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmältä aloitteita tuli kaksi. Leena Saarelan jättämässä esitetään vuoden 2018 budjetin laatimista niin, että terveyskeskusmaksuista voidaan luopua.

Kari Oksasen jättämässä aloitteessa vaaditaan, että päivähoitopäätökset otetaan Sastamalassa uuteen tarkasteluun. Subjektiivinen päivähoito-oikeus lapsille pitää aloitteen mukaan taata vanhempien sosiaalisesta tai työmarkkina-asemasta huolimatta. Aloitteessa myös kritisoidaan päiväkotien ryhmäkokojen kasvattamista ja todetaan, että Sastamalassa tulee taata kaikille mahdollisuus ilmaiseen esiopetukseen.

Antti Jokisen (kesk) jättämässä valtuustoaloitteessa esitettiin, että Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta kunnioitetaan istuttamalla päiväkotien ja koulujen pihoille kuuset. Kaupunki voisi istuttaa kuusen myös esimerkiksi kansanvallan päivänä. Puiden viereen ehdotettiin juhlavuodesta kertovaa laattaa.

Taina Niemi (kesk) ja Heikki Horila (sd) jättivät samansisältöiset valtuustoaloitteet, jotka tähtäävät vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamiseen.

Jokisen, Niemen ja Horilan aloitteilla oli esittäjien lisäksi myös muita allekirjoittajia.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top