MAINOS

VaLePa välieriin

Uutiset

Kolmas ottelu jäi puolivälieräsarjan viimeiseksi, kun Vammalan Lentopallo otti sunnuntaina kotivoiton LEKA Volleysta luvuin 3-1 (23-25, 25-20, 25-22, 25-14).

Helpolla vieraat eivät isäntiään päästäneet. Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta hermostunutta peliä. Toisessa pisteitä tehtailtiin vuorotahtiin. Lopulta Jacob Guymerin syöttövuorolla Peetu Mäkinen hyökkäsi eräpalloon ja Tommy Carmody moukaroi vastapallon kenttään omista korkeuksistaan. Kolmannessa erässä LEKA uhkaili jälleen VaLePaa ja tempaisi johtoon 11-15. Isäntäjoukkue aloitti loppukirin, kun Jesus Chourio tuli hakkuriksi. Olli Kunnari oli vahvana viimeisissä hyökkäyksissä. Neljännessä VaLePan vastaanotto jatkui hyvällä tasolla.

Välierät VaLePa aloittaa kotiottelulla sunnuntaina 2. huhtikuuta. Vastaan asettunee Sampo Volley.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top