Sastamalan Citymarket aukeaa – Kauppakeskuksessa noin sata työntekijää

Uutiset

"Kaupan rakentaminen on ollut todella iso rutistus", sanovat Outi ja Petri Vesanen.

K-Citymarket Sastamala

Kauppiaspariskunta Outi ja Petri Vesanen Sastamalan uuden Citymarketin edessä.

Uusi Sastamalan K-Citymarket avaa ovensa torstaina.

"Enää sastamalalaisten ei tarvitse lähteä kymmenien kilometrien päähän ostoksille. Kaupassamme on laajat valikoimat niin elintarvikkeita kuin käyttötavaraa", sanoo kauppiaspariskunta Outi ja Petri Vesanen.

Superin ajoista elintarvikevalikoima on laajentunut viidellä tuhannella tuotteella. Mukana on monipuoliset valikoimat myös paikallisia tuotteita.

Uudessa Citymarketissa palvelutiski on tuplasti pidempi kuin vanhassa kaupassa. "Palvelutiskillä asiakkaitamme palvelee kolme lihamestaria ja viisi ruokamestaria. Valmistamme monipuoliset liha- ja kalaherkut itse alusta lähtien, suomalaisista raaka-aineista", kauppiaat kertovat.

"Paikallinen ruokakulttuuri on tullut vuosien mittaan tutuksi, joten kaupassa on tarjolla myös talkkunaa ja kutunjuustoa paikallisilta tuottajilta niin paljon kuin vain sitä kauppaan saamme. Kysyntää niille olisi merkittävästi tarjontaa enemmän", Vesaset toteavat.

Kauppakeskus on merkittävä työllistäjä

Superista siirtyneiden tuttujen ammattilaisten lisäksi Citymarketiin on palkattu 25 uutta työntekijää. K-Citymarket työllistää viitisenkymmentä henkilöä. Yhteensä uudessa kauppakeskuksessa työskentelee noin sata henkilöä.

"Kaupan rakentaminen on ollut todella iso rutistus. Kiitos kaupan avaamisesta kuuluukin yhteistyökumppaneille ja henkilökunnallemme", Outi ja Petri Vesanen kiittelevät.

Kauppakeskuksessa palveluitaan tarjoavat Citymarketin lisäksi Kotipizza, kahvila-lounasravintola, Hopun apteekki, Kultajousi, Parturi-kampaamo Studio Tiiu ja naistenvaateliike Finefactory.

K-Citymarket Sastamalan avajaisia vietetään torstaina 6.4. klo 10 alkaen. Pauligin Paula-tyttö kahvittaa asiakkaita klo 10–16.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat