Pääsiäismuistio 2017

Uutiset

Kauppaan pääsee läpi pyhien.

Pääsiäinen, narsissit

Kaupat ovat avoinna vaihtelevasti. Monet kaupat palvelevat läpi pääsiäisen laajoinkin aukioloin. Aukioloajat kannattaa tarkastaa kauppojen nettisivuilta.

Pankit ovat kiirastorstain jälkeen seuraavan kerran avoinna tiistaina 18. huhtikuuta.

Alkot ovat avoinna kiirastorstaina. Pyhien ajan Alkot ovat kiinni ja avaavat jälleen tiistaina 18. huhtikuuta.

Postin myymälät palvelevat kiirastorstaina normaalisti. Pyhien ajan ne ovat pääsääntöisesti kiinni. Yrittäjien hoitamat postit palvelevat pääsiäisenä omien aukioloaikojensa mukaisesti.

Pääsiäisen menoliikenne jakautuu enimmäkseen kiirastorstaille kello 13-19 ja pitkäperjantaille kelo 9-14. Paluuliikennettä on molempina pääsäispäivinä.

Joukkoliikenteessä on pääsiäisenä useita muutoksia. Aikataulut kannattaa tarkistaa liikennöitsijöiden kotisivuilta. Esimerkiksi kaukoliikenteen bussien aikatauluista löytyy tietoa Matkahuollon kotisivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi ja junien aikatauluista VR:n kotisivuilta osoitteesta www.vr.fi.

Autoliiton Operaatio Pajunkissa auttaa pääsiäisliikenteessä toisen pääsiäispäivän 17. huhtikuuta iltaan. Puhelinnumero on 0200 8080 (1,95€/min + pvm tai mpm).

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat