Huittisten hallintojohtaja haki Hattulaan

Uutiset

Hattulan kunnanjohtajan virkaa tavoittelee muiden muassa Huittisten kaupungin hallintojohtaja Katariina Koivisto. Hän on yksi kolmesta haastattelukutsun saaneesta.

Hattulan kunnanjohtajan virkaa tavoittelee muiden muassa Huittisten kaupungin hallintojohtaja Katariina Koivisto. Hän työskenteli viime vuosikymmenellä Vampulan kunnanjohtajana.

Hakijoita on Katariina Koiviston lisäksi haastatteluun kutsuttu kaksi. Toinen heistä on Harjavallan kaupunginjohtaja Jaana Karrimaa, jolle kaupunginhallitus myönsi eron pari viikkoa sitten.

Hattulassa etsitään seuraajaa vammalalaislähtöiselle Lauri Innalle, joka aiemmin oli Punkalaitumen kunnanjohtaja. Inna siirtyy Hattulasta Salon kaupunginjohtajaksi.

Kunnanjohtajan virkaa Hattulasta haki yhteensä viisitoista henkilöä. Uusi kunnanjohtaja on määrä valita ennen kesälomia.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat