Perinteisen Levoranta-turnauksen voitto Jyväskylään

Uutiset

Vammalan Shakkikerhon perinteisessä Levoranta-turnauksessa oli ilahduttavasti mukana paljon nuoria pelaajia eri puolilta maata.

Shakki

Vammalan Shakkikerhon perinteinen Levoranta-turnaus pelattiin lauantaina. Paras oli jälleen venäläinen Dmitri Sklyarov. Hän edustaa Jyväskylän Shakkikerhoa.

Kovatasoisen A-ryhmän voitti Dmitri Sklyarov kuudella pisteellä seitsemästä pelistä. Toisen sijan jakoivat 5,5 pisteellä Helsingin Shakkiklubin Vesa-Pekka Heinola ja Salon Shakkikerhoa edustava virolainen Kalle Kiik. Niukasti neljänneksi jäi isäntäseuran Vammalan Shakkikerhon Jussi Kauko viidellä pisteellä. Vammalan Shakkikerhon pelaajista Arto Satonen sai neljä pistettä ja Henri Torkkola kolme pistettä.

B-sarjassa oli peräti 41 pelaajaa ja voitto meni Helsinkiin Garden Henrik Järnströmille kuudella pisteellä. Toisen sijan jakoivat Leppävaaran Sisun Mauno Kangas ja Uudenkaupungin Shakkikerhon Kalevi Sandholm. Vammalan Pentti Rintakoski sai 4,5 pistettä. Gerhard Maier kokosi 3,5 pistettä, mutta hänet palkittiin parhaana alle 1600-seloluvun pelaajista. Paras varhaisnuori oli vahvasti pelannut Tammer-Shakin Elias Keso.

Turnaus on järjestetty vuosittain Levorannan Autoliikkeen tiloissa. Tällä kerralla osallistujia oli yhteensä 59. Ilahduttavasti mukana oli paljon nuoria pelaajia eri puolilta maata.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat