Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalaan uusi Mehiläisen palvelukoti ikääntyneille

Uutiset

Mehiläinen avaa Sastamalan Vammalaan ensi vuoden kesällä uuden ikääntyneiden palvelukodin. "Palvelukodissamme tulemme panostamaan yksilölliseen elämänlaatuun, maukkaaseen ruokaan ja yhteisölliseen tekemiseen", sanoo myyntijohtaja Sami Vaateri.

Sastamalan Vammalaan avaa Mehiläinen ensi vuoden kesällä uuden ikääntyneiden palvelukodin. Mainiokoti Marttilanharjun toiminnassa tullaan panostamaan erityisesti yksilölliseen elämään sekä erinomaiseen ruokaan.

"Palvelukoti on tarkoitettu ikääntyneille asiakkaille, jotka eivät enää selviä kotona arjen askareista. Kynnys kotiin muuttamiselle on matala, sillä tavallisen palveluasumisen asuntoihin voi muuttaa jo ennen tarvetta ympärivuorokautiselle hoivalle", kuvailee myyntijohtaja Sami Vaateri Mehiläisestä Mainiokoti Marttilanharjua.

Uusi palvelukoti nousee kaupungin keskustan tuntumaan Itsenäisyydentielle hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Palvelukodin 30 asiakaspaikkaa on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Lisäksi palvelukodin yhteydessä on viisitoista erillistä vuokra-asuntoa, jotka soveltuvat erinomaisesti vähemmän palveluja tarvitseville ikäihmisille.

"Palvelukodissamme tulemme panostamaan yksilölliseen elämänlaatuun, maukkaaseen ruokaan ja yhteisölliseen tekemiseen. Tavoitteenamme on, että asiakkaat pystyvät jatkamaan kodissamme heille entuudestaan rakkaiden ja tärkeiden asioiden tekemistä", sanoo Vaateri.

Asukkaaksi palvelukotiin pääsee olemalla yhteydessä joko suoraan yksikköön sen avauduttua tai Sotesin palvelusetelillä, jota voi hakea kaupungin palveluohjauksesta.

Työpaikkoja alueen hoiva-alan ammattilaisille

Avauduttuaan palvelukoti tulee työllistämään parikymmentä alueen sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

"Tarjoamme palvelukodin henkilökunnalle merkityksellistä työtä kodikkaassa ympäristössä, jossa pääsee elämään asiakkaidemme rinnalla arjen eri vaiheissa. Uskomme, että Sastamalan alueelta löytyy hyvin alan rautaisia ammattilaisia palvelukotimme tarpeisiin", Sami Vaateri ennakoi.

Rakennuksesta tulee 2 000 neliön kokoinen. Kokonaan uuden kiinteistön rakennuttaa Suomen aluerakennuttaja Oy ja Mehiläinen tuottaa kodin hoivapalvelut.

· ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top