ILMOITUS

Sastamalan kylät innostuivat tapahtumapäivästä – “Osanottoaktiivisuus on Suomen kärkitasoa”

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan Kylämarkkinat

Sastamalan Kylämarkkinoiden tunnelmaa.

Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 10. kesäkuuta. Mukana on Sastamalasta peräti yksitoista kylää.

Kylät toivottavat tapahtumapäivänä kaikki tervetulleiksi tutustumaan toimintaansa, asukkaisiinsa ja palveluihinsa.

“Sastamalassa osanottoaktiivisuus on Suomen kärkitasoa. Luvassa on monipuolinen kattaus”, lupaa kyläasiamies Jani Hanhijärvi. “Esimerkiksi Sävin lavalla lauletaan karaokea ja heitetään tikkaa ympäri vuorokauden Sävin Tikan vanhaa ME-tulosta kunnioittaen”, hän kertoo esimerkin.

Avoimet Kylät -päivään osallistuvat Sastamalasta Jaara, Karkku, Kaukola, Keikyä, Kiimajärvi, Lantula, Leppälammi-Taipale, Länsi-Mouhijärvi, Sävi, Tapiola ja Vähähaara. Pirkanmaalaisia kyliä on mukana yhteensä 55.

Kyläpäivänä riittää tekemistä

Tänä vuonna kylät juhlistavat tapahtumillaan 100-vuotiasta Suomea. Tekeminen ei taatusti lopu kesken.

“Kiireisessä arjessamme pop up -osallistuminen ja -tapahtumat kasvattavat suosiotaan. Avoimet Kylät on malliesimerkki tästä. Kaikkiin 700 kylään ei tarvitse ehtiä, mutta käy edes yhdellä ja ylläty”, yllyttää Suomen Kylätoiminta ry:n puheenjohtaja Petri Rinne.

Avoimet Kylät on kylien, maakuntien ja Suomen Kylätoiminta ry:n yhteinen saavutus. Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset ja toimijat. Päivän tiedottamisesta ja markkinoinnista huolehtivat maakunnalliset kyläyhdistykset sekä Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

Mukana olevat kylät löytyvät näppärästi karttasovelluksesta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top