Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

"Kaikki mahdollisuudet yöpäivystyksen saamiseksi takaisin Sastamalaan selvitettävä"

Uutiset

Sastamalan valtuuston kokouksessa kuultiin perussuomalaisten ryhmältä kaksi valtuustoaloitetta.

Sastamalan valtuuston kokouksessa perussuomalaisten ryhmältä kuultiin kaksi valtuustoaloitetta.

Katariina Siurosen jättämässä aloitteessa esitetään, että kaupunki ryhtyy selvittämään koirapuiston rakentamista keskustan tuntumaan.

Eveliina Asikainen (vihr) muistutti kommenttipuheenvuorossaan, että vuonna 2012 koirapuistosta tehtyyn aloitteeseen suhtauduttiin silloisessa päätöksessä myönteisesti. Tuolloin ei hankkeeseen löytynyt rahoitusta. "Ymmärtääkseni ilmapiiri asian edistämiseen on edelleen myönteinen", Asikainen sanoi.

Maire Villo luki valtuustoaloitteen yöpäivystyksen saamisesta takaisin Sastamalaan. Hän totesi, että yöpäivystyksen siirtämisen jälkeen Sastamalan sote-menot kasvoivat viime vuonna 2,5 miljoonalla eurolla. Perussuomalaiset esittävät, että kaikki mahdollisuudet yöpäivystyksen saamiseksi takaisin Sastamalaan selvitettäisiin ennen tulevaa sote-uudistusta.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top