ILMOITUS

“Kaikki mahdollisuudet yöpäivystyksen saamiseksi takaisin Sastamalaan selvitettävä”

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan valtuuston kokouksessa perussuomalaisten ryhmältä kuultiin kaksi valtuustoaloitetta.

Katariina Siurosen jättämässä aloitteessa esitetään, että kaupunki ryhtyy selvittämään koirapuiston rakentamista keskustan tuntumaan.

Eveliina Asikainen (vihr) muistutti kommenttipuheenvuorossaan, että vuonna 2012 koirapuistosta tehtyyn aloitteeseen suhtauduttiin silloisessa päätöksessä myönteisesti. Tuolloin ei hankkeeseen löytynyt rahoitusta. “Ymmärtääkseni ilmapiiri asian edistämiseen on edelleen myönteinen”, Asikainen sanoi.

Maire Villo luki valtuustoaloitteen yöpäivystyksen saamisesta takaisin Sastamalaan. Hän totesi, että yöpäivystyksen siirtämisen jälkeen Sastamalan sote-menot kasvoivat viime vuonna 2,5 miljoonalla eurolla. Perussuomalaiset esittävät, että kaikki mahdollisuudet yöpäivystyksen saamiseksi takaisin Sastamalaan selvitettäisiin ennen tulevaa sote-uudistusta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top