MAINOS

Kolmelta kortti kuivumaan Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisissa Raijalassa valtatiellä 12 poliisi teki puhallutuksia sunnuntaina iltapäivällä.

Noin kello 16.40 paikalle ajoi ulkopaikkakuntalaisen miehen kuljettama matkailuauto. Hän puhalsi kenttäseulontamittariin 0,67 promillea. Poliisiautossa tehty tarkkuusalkometrikoe antoi lukemaksi 0,23 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Kymmenkunta minuuttia myöhemmin Rauman suunnasta tullutta henkilöautoa ajanut mies hönkäisi ajokunnostaan näytteeksi 0,60 promillen puhalluksen. Tarkkuusalkometri kertoi alkoholin määräksi uloshengitysilmassa 0,23 mg/l.

Kello 17.10 samoin Rauman suunnasta henkilöautoa kuljettanut ulkopaikkakuntalainen mies paljastui myös päihtyneeksi. Hän puhalsi edellisen tavoin 0,60 promillea. Poliisiautossa tehty tarkkuusalkometrikoe näytti lukemaksi 0,22 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Kaikki kolme määrättiin ajokieltoon ja heitä epäillään rattijuopumuksesta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top