Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Riku Jokisesta Kirjatoukka, Warelius-palkinnot Mazzarellalle ja Putus-Hilasvuorelle

Uutiset

Vanhan kirjallisuuden päivien avajaisissa jaettiin tunnustuksia.

Vanhan kirjallisuuden päivien avajaisissa jaettiin tunnustuksia.

Suomen Antikvaariset Kirjakauppiaat ja Suomen Antikvariaattiyhdistys palkitsivat Vuoden kirjatoukan arvonimellä Bibliophilos-lehden päätoimittaja Riku Jokisen. Häntä kuvaillaan intohimoiseksi bibliofiiliksi. Jokinen myös muun muassa toimii Bibliofiilien Seuran johtokunnassa.

Suomen tietokirjailijoiden yhdistys jakoi Warelius-palkinnot. Tunnustukset myönnettiin tietokirjailija Merete Mazzarellalle ja oppikirjailija Titta Putus-Hilasvuorelle.

Tieteellisten teosten lisäksi Merete Mazzarella on julkaissut muun muassa muistelmia ja esseekokoelmia. Hänet tunnetaan myös kolumnistina ja kriitikkona.

Titta Putus-Hilasvuori on laatinut oppimateriaaleja lukioon ja peruskouluun 1990-luvun alusta lähtien tehtäväkirjoista sähköisiin opetusaineistoihin. Putus-Hilasvuori on ollut tekemässä useita historian ja yhteiskuntaopin sarjoja, kuten Aikalainen, Historia ajassa ja Ihmisen aika.

Palkinnot luovuttivat Suomen tietokirjailijoiden toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen ja yhdistyksen palkintolautakunnan puheenjohtaja Markku Monni. Warelius-palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1985.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top