ILMOITUS

Säkylän kunnanhallitus ei esitä perusturvajohtajan irtisanomista

Uutiset

Samuli Kinnari

Kunnanhallitus ei Säkylässä esitä perusturvajohtaja Kalevi Mäkipään irtisanomista. Päätös syntyi vastoin kunnanjohtaja Teijo Mäenpään esitystä.

Kunnanjohtaja Teijo Mäenpää esitti, että kunnanhallitus esittäisi valtuustolle perusturvajohtajan irtisanomista. Lisäksi hän esitti, että kunnanhallitus käynnistää selvityksen, tuleeko perusturvajohtajan menettelyn vuoksi ryhtyä myös muihin toimenpiteisiin.

Kunnanhallituksen jäsen Timo Kuusisto (kesk.) teki vastaesityksen. Hän esitti, ettei valtuustolle esitetä irtisanomista eikä selvitystä käynnistetä.

Kunnanjohtajan esitys hävisi molemmista kohdista käydyt äänestykset 3-6. Kummastakin äänestyksestä Teijo Mäenpää jätti eriävän mielipiteen.

Asiassa taustalla ovat perusturvajohtaja Kalevi Mäkipäätä vastaan esitetyt syytökset, jotka liittyvät hankintoihin. Kunnanjohtaja Teijo Mäenpää esitti päätösehdotuksensa perusteissa esimerkiksi, että Mäkipää on virkatoimissaan vuosina 2012-2016 jättänyt noudattamatta hankintalain säännöksiä ja kunnan hankintaohjeita sekä kuntalain ja hallintolain säädöksiä.

Perusturvajohtaja Kalevi Mäkipää on virkavapaalla Säkylästä ja työskentelee Euran perusturvajohtajana.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top