Vatsatauti varjostaa Kotajan MM-urakkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Amanda Kotaja

Amanda Kotaja.

Parayleisurheilun MM-kisoissa ratakelauksen T54-luokassa Amanda Kotaja joutui jättämään lauantaina 200 metrin alkuerän. Syynä on kova vatsatauti. Samoin Kotaja on poissa sunnuntain 400 metrin alkuerästä.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

“Amanda keskittyy nyt paranemiseen. Satanen on viikon päästä, ja se on kuitenkin päämatka. Valitettavaa, mutta ei voi mitään. Kyseessä ei ole mikään yleinen epidemia, Suomen joukkueessa kaikki ovat muuten terveenä”, päävalmentaja Maarit Kurki kertoi.

Parayleisurheilun maailmanmestaruuksista kilpaillaan Lontoossa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top