Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sinnikäs rattijuoppo työllisti poliisia

Uutiset

Poliisille ilmoitettiin Kokemäeltä autosta, jossa soitettiin musiikkia häiritsevän kovalla.

Päihtynyt mies oli Kokemäen poliisin kanssa tekemisissä sunnuntain vastaisena yönä. Humalatilastaan huolimatta hän oli liikkeellä autolla.

Tapahtumat saivat alkunsa yhden aikaan yöllä Kokemäellä. Kansalaiset ilmoittivat poliisille autosta, jossa soitettiin musiikkia häiritsevän kovalla. Paikalta poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton, jota kuljetti ajokortiton vuonna 1984 syntynyt mies. Hänet vietiin Kokemäen poliisiasemalle tarkkuusalkometrille. Sen mukaan miehellä oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,44 milligrammaa litrassa.

Noin tunnin kuluttua partio tapasi saman miehen Harjavallasta. Tämän ajokunto ei edelleenkään ollut lain sallimissa rajoissa. Mies oli kertomansa mukaan pyrkinyt Poriin. Hän saikin virkavallalta kyydin kaupunkiin, mutta poliisiasemalle. Siellä hän puhalsi tarkkuusalkometriin lukeman 0,32 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Mies otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Häntä epäillään molemmissa tapauksissa rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top