Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Esko ja Sivula maajoukkueen reservissä

Uutiset

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon mukaan “Mikko ja Upi voivat taas jatkossa olla mukana ja he ovat valmiudessa, jos tarvetta tulee”.

Maajoukkue

Maajoukkue rennossa ryhmäkuvassa Kuortaneen leirillä maanantaina. Elviss Krastinsista ei näy kuin jalat.

Suomen miesten lentopallomaajoukkue hikoilee parhaillaan loppukesän ensimmäisellä leirillään Kuortaneen urheiluopistolla. Joukkue valmistautuu tiukasti kuukauden päästä alkaviin EM-kisoihin, joissa Suomi on mukana peräti kuudetta kertaa peräkkäin.

Viime kevään MM-karsintaryhmän kokeneista pelaajista Mikko Esko ja Urpo Sivula ovat nyt tästä ryhmästä sivussa.

“Mikko ei nyt kerta kaikkiaan pääse tulemaan mukaan. Upin kanssa keskusteltiin ja mitään dramatiikkaa ei tähän liity, ettei hän nyt ole mukana. Tehtiin päätös niin, että hakkuriosastolla on nyt selkeät roolit. Lelu Ojansivu kantaa vastuuta ja Antti Ropponen on toisena hakkurina. Mikko ja Upi voivat taas jatkossa olla mukana ja he ovat valmiudessa, jos tarvetta tulee”, sanoo maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo.

“Lähtökohta on, että nämä nyt leirillä olevat pelaajat ovat myös EM-joukkue. Roolit ovat nyt selkeät ja kaikki on hyvin joukkueessa. Pelaajat ovat iloisella ja energisellä mielellä”, hän jatkaa.

Leirityksen lisäksi maajoukkue viimeistelee EM-kisavirettään elokuussa neljällä kotimaassa pelattavalla maaottelulla. Otteluista kaksi pelataan Sastamalassa. Niissä Suomi kohtaa Slovakian.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top