Elviss Krastinsin pelit jatkuvat Puolassa huippujoukkueessa

Uutiset

Elviss Krastins

Elviss Krastins.

Miesten lentopallojoukkueen yleispelaaja Elviss Krastins pelaa jatkossa Puolassa. Hän on tehnyt yksivuotisen sopimuksen puolalaisen huippujoukkue Asseco Resovian kanssa.

Päättyneellä kaudella Elviss Krastins pelasi Belgiassa Topvolley Callant Antwerpenin riveissä. Ennen ulkomaille siirtymistään mies edusti kuuden kauden ajan VaLePaa. Maaotteluita hänellä on takanaan 99.

“Ihan huikea fiilis ja loistava mahdollisuus kehittyä yhdessä Euroopan hienommista seuroista. Oli kyllä aika epärealistinen olo kun allekirjoitin sopimuksen”, Elviss Krastins kertoo.

Asseco Resovia sijoittui keväällä Puolan Plusligassa neljänneksi. Tätä ennen se oli mitaleilla kahdeksana vuonna peräkkäin. Krastinsin tulevia seurakavereita ovat muiden muassa 217-senttinen puolalaissentteri Bartlomiej Lemanski, ranskalainen yleismies Thibault Rossard, saksalaishakkuri Jochen Schöps sekä tshekkipassari Lukas Tichacek.

Elviss Krastinsin otteita saadaan ihastella Suomessa jälleen 7. joulukuuta, kun Asseco Resovia kohtaa CEV Cupissa rovaniemeläisen Team Lakkapään.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top