ILMOITUS

Rattijuoppoja liikkeellä Kokemäellä ja Säkylässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Päihtyneet kuljettajat ovat työllistäneet poliisia alkuviikolla.

Myöhään tiistai-iltana kello 22 poliisi teki puhallutuksia Kokemäellä Risteentiellä. Henkilöautolla ratsiaan ajaneella paikkakuntalaisella miehellä oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,40 mg/l. Mies vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Se kertoi alkoholin määräksi 0,30 mg/l.

Säkylässä maanantaina iltapäivällä noin kello 14 kärähti ratista yläneläinen mies. Hän puhalsi kenttäseulontamittariin 0,94 promillea. Paikan päällä suoritetun tarkkuusalkometrikokeen mukaan alkoholia oli uloshengitysilmassa 0,30 mg/l.

Molempien kuljettajien ajokortit jäivät poliisin haltuun. Kumpaakin epäillään rattijuopumuksesta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top