Pelttari tuo Dacian Huittisiin

Uutiset

Dacia Logan

Dacia Logan.

Autotalo Pelttari aloittaa Huittisten toimipisteessään Dacia-myynnin. Liike toimii jatkossa myös Dacian valtuutettuna merkkihuoltona.

Toimitusjohtaja Jukka Pelttari iloitsee uudesta edustuksesta. “Olemme yksi Satakunnan johtavista autoliikkeistä toimien paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Tavoitteenamme on uudistua ja kehittyä jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme ja alueemme autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla”, hän sanoo.

Dacia on osa Renaultin ja Nissanin allianssia, joka on maailman suurin autonvalmistajakonserni. Autotalo Pelttarin kokemukset merkistä Porin ja Raision toimipisteissä ovat pelkästään positiiviset.

“Olemmekin innoissamme Dacian tulosta Huittisiin, sillä Dacia lisää valikoimaamme eroten kuitenkin muista merkkiedustuksistamme selkeästi”, Jukka Pelttari kertoo.

Nordic Automotive Services Oy:n Reunaultin ja Dacian myyntijohtaja Kai Katavisto iloitsee laajenevasta yhteistyöstä Autotalo Pelttarin kanssa. “Dacia on otettu positiivisesti vastaan kaikkialla, missä mallisto on tullut myyntiin ja uskomme, että se kiinnostaa asiakkaita myös Huittisten talousalueella”, Katavisto sanoo.

Autotalo Pelttari aloittaa Huittisissa Dacian jälleenmyyjänä perjantaina 8. syyskuuta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top